Miss Ylöjärvi

title image

Mitä kuuluu Emilia, Miss Ylöjärvi 2019?

Mitä kuuluu Emilia, Miss Ylöjärvi 2019?

Mulle kuuluu oikeastaan tosi hyvää! Mitä teille kuuluu?

Miss Ylöjärvi- kilpailusta ja voitosta on ehtinyt kulua jo 5 kuukautta, mitä ihmettä! Edelleen meinaa onnenkyyneleet vieriä poskilta kun ajattelenkin finaalipäivää ja kaikkea, mitä silloin tapahtui. Miss Ylöjärvi- kilpailun voitto merkitsi mulle suunnattomasti. Sain lisää itsevarmuutta ja vihdoin sen onnistumisen kokemuksen, sain ihania ystäviä ja tutustua moneen upeaan ihmiseen. Voiton myötä olen päässyt tutustumaan lisää Ylöjärveen ja erityisesti ylöjärveläisiin vielä paremmin, mikä on ollut ihan superia! Päällimmäisenä mieleen nousee Ylöjärven laskiaisrieha, jossa olimme perintöprinsessojen Assin ja Zozanin kanssa juontamassa tapahtuman, pitämässä hauskaa ja tekemässä yhdessä hyvää, koska kaikki tapahtuman tuotot menivät yhteisvastuukeräykseen. Siellä oli niin hauskaa; ihmiset tulivat juttelemaan meidän kanssa, saatiin askarrella, ratsastaa keppihevosilla ja syödä superhyviä vohveleita, heh!

Nyt en ole hetkeen päässyt Ylöjärvelle tämän vallitsevan poikkeuksellisen tilanteen, koronan, takia. Toivotan kaikille tsempit tähän vaikeaan aikaan, ja kehotan kaikkia pysymään kotona, jotta mahdollisimman pian päästään taas tapaamaan ja halaamaan!

Tämän vuoden puolella on kuitenkin tapahtunut paljon hyvääkin. Sain unelmieni työpaikan kosmetiikkamyyjänä The Body Shopissa. Olin ollut samassa liikkeessä joulusesonkiapulaisena, ja tällöin rakastuin! Harmi vain, että melkein heti työpaikan saatuani korona alkoi näkyä myös kauppakeskuksissa, ja jouduin osa-aikaisesti lomautetuksi. Tämä tietysti harmittaa, mutta mennään silti postiivisen kautta; ainakin mulla on työpaikka odottamassa kun tilanne rauhoittuu, ja saan sentään käydä kerran viikossa töissä auttamassa muita. Toinen ihana ja suuri muutos oli muutto ensimmäiseen omaan kotiini vanhempieni luota. Muutto sujui hyvin ja nyt olenkin jo kotiutunut seitsemännennen kerroksen keskustakaksiooni.

Tällä hetkellä päiväni koostuvat lähinnä siivoamisesta, ruuan laitosta, leipomisesta, päiväunista, satunnaisesta kävelylenkkeilystä, ihonhoidosta ja realitysarjoista.

Kuva: Hans Lehtinen

Loppuun haluan toivottaa just sulle ihanaa kevättä ja kesän odotusta, toivottavasti nähdään pian!

 

-Emilia Kaskinen, Miss Ylöjärvi 2019