Miss Ylöjärvi

title image

BIG NEWS 2023

BIG NEWS 2023

Vuosi 2023 tulee olemaan Studio Facella missikiertueiden osalta erilainen.
Studio Face etsii itselleen virallista mainoskasvoa uudella Miss Face – kiertueella, jonka alle tulevat aiemmat kaupunkikiertueet (Miss Nokia, Miss Hämeenlinna ja Miss Ylöjärvi). Muutos ei koske Miss Tampere – kiertuetta, vaan se säilyy ennallaan.
Tämä tarkoittaa sitä, että tänä vuonna Miss Nokiaa/Miss Hämeenlinnaa/Miss Ylöjärveä ei valita. Haluamme kuitenkin jatkaa jo muodostuneita perinteitä, joten Miss Face – kilpailussa järjestetään kiertuepäiviä eri kaupungeille.
Miss Face järjestetään ensimmäisen kerran loppusyksystä 2023. Ota seurantaan Instagramissa missface.fi ja Facebookissa sivu Miss Face ja kuule ensimmäisten joukossa, milloin kilpailun haku aukeaa