Miss Ylöjärvi

title image

Miss Ylöjärvi 2020 kiittää kuluneesta vuodesta

Miss Ylöjärvi 2020 kiittää kuluneesta vuodesta

Tämä vuosi oli yksi elämäni haastavimmista, mutta samaan aikaan kehittävimmistä ja onnellisimmista vuosista ikinä.

 

Kun vuosi sitten syksyllä lähetin hakemuksen tähän kilpailuun, kaikki oli avoinna, kaikki oli uutta ja tuntematonta. En tiennyt mitä vuodelta odottaa, mutta nyt kaikki mitä sain vuoden 2021 aikana kokea ja nähdä, on kaikki mitä tulevaisuudeltanikin toivon. En tiedä, miten olen koskaan ollut onnellinen ilman näitä ihmisiä, näitä harrastuksia ja näitä työtehtäviä ympärilläni. Kuten ensimmäisessä haastattelussani sanoinkin: ”En muista koska olisin viimeksi ollut näin onnellinen”. Samaa kiitollisuutta ja onnellisuutta tunnen edelleen, enkä vieläkään löydä sanoja kaikelle tapahtuneelle.

 

Korona vei suuren siivun yhteistyömahdollisuuksia Ylöjärveläisten yritysten ja urheiluseurojen kanssa, mutta paljon saimme tilanteeseen nähden silti toteuttaa. Vuoteni oli täynnä vaikuttamista ja itseni toteuttamista, keskustelua tärkeistä aiheista, tapahtumien järjestämistä, toinen toistaan upeampia kuvauksia, uusia ihmisiä, promoottorin töitä, hyväntekeväisyyttä, Ylöjärveläisten urheiluseurojen tietoisuuteen nostamista ja uusia kokemuksia. Kaikkea sitä, mitä toivoinkin sen pitävän sisällään.

 

Kuva: Mikko Niemi

Missivuoteni aikana opin paljon ihan käytännön asioita kevytyrittäjyydestä henkilöbrändin luomiseen ja sosiaalisen median tuottamiseen asti. Haastattelutilanteet kehittivät sanavalmiuttani, ihmiskontaktit ja yhteiset pohdinnat vahvistivat arvomaailmaani ja antoivat visioilleni konkreettisia suunnitelmia. Käytännön asioiden lisäksi opin mielettömästi itsestäni ihmisenä, missinä, työntekijänä ja ystävänä sekä paljon omista voimavaroistani.

 

Parasta vuodessa oli nähdä oma henkinen kasvu. Se, miten siitä esiintymistä jännittävästä, täydellisyyteen tavoittelevasta tytöstä kasvoi tämän vuoden aikana rento ja itsevarma esiintyjä, joka ei pelkää epäonnistua, vaan nauttii jokaisesta hetkestä lavalla ja ihmisten edessä. Tänä päivänä nautin asioista, jotka saattoivat vielä vuosi sitten jäädä kokonaan tekemättä. Se on minulle iso henkilökohtainen muutos.

 

Keväällä meillä alkaa koulussa pitkä pätkä tiukkaa, mutta sitäkin tärkeämpää teoriaa ensihoidosta. Aion keskittyä hetken opintoihin, mutta katsotaan, josko löytäisin itseni missikisoista jo kesällä. Tästä vuodesta vien mukanani uuteen vuoteen mallin työt ja promootiokeikat. Toivon työskenteleväni näiden parissa vuonna 2022 entistäkin enemmän.

 

Meillä ei vuonna 2020 ollut varsinaista finaalia, joten oli mieletöntä päästä näkemään ja kokemaan se päivä näin tuomarin silmin: Kannustaa tyttöjä kiertueella ja finaalissa, päästä kruunamaan uusi kolmikko ja ylipäätään kantaa tätä titteliä. Haikein mielin jouduin kruunustani luopumaan, mutten onneksi tittelistä. Tulen aina olemaan Miss Ylöjärvi 2020, edustamaan Ylöjärveä ja olemaan täällä ylöjärveläisiä varten.

 

Kerroin kuinka korona karsi missivuoteni suunnitelmia, mutten suinkaan aio jättää niitä toteuttamatta. Aion siis jatkaa toteutumatta jääneiden asioiden toteuttamista ensi vuoden puolella yksikseni ja/tai toivottavasti yhteistyössä uuden kolmikon kanssa. Mahdollisesta musiikillisesta yhteistyöstä Ylöjärven seurakunnan ja kirkon kanssa onkin jo sovittu 😉

 

Kyyneleet eivät vielä finaalissa lähteneet vierimään, mutta niitä on vuodatettu näin jälkeenpäin. On tämä vaan niin hieno asia ja kokemus, jota en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Kiitos siis Ylöjärven kaupunki, kiitos Miss Ylöjärvi organisaatio ja Studio Face. Kiitos Iris Ojalammi, Iida Hynnilä ja Lena Sillanpää. Kiitos finalistit 2020 sekä rakkain 1. perintöprinsessani Julia Podkolina tästä vuodesta. Nyt teen tilaa seuraaville ja samalla uusille unelmille. Kiitos vuodesta 2021 ja onnellista uutta vuotta 2022 ihan jokaiselle!

 

Kuva: Mikko Niemi

 

Rakkaudella,

Miss Ylöjärvi 2020 ja yleisön suosikki Milla Antikainen

instagram: milla_annukka

 

Kansikuva ja artikkelikuva: Anneli Kuokkanen