Miss Ylöjärvi

title image

Miss Ylöjärvi 2019 kiittää ja kuittaa

Miss Ylöjärvi 2019 kiittää ja kuittaa

Moikka!

Täällä kirjoittelee Emilia Kaskinen, vielä ihan muutaman viikon hallitseva Miss Ylöjärvi 2019. Haikein mutta kiitollisin fiiliksin mun on nyt todettava, että oma missivuosi tulee päätökseen ihan pian, 12. joulukuuta 2020. Olen kuitenkin luottavaisin mielin, koska uuden Miss Ylöjärvi 2020 finaalikymmenikön tavattuani tiedän, että minulle, 1. perintöprinsessa Assille ja 2. perintöprinsessa Zozanille saadaan varmasti hyvät seuraajat!

 

Sain Miss Ylöjärvi 2019 titteliltä ja missivuodelta niiin paljon! Sain tutustua Ylöjärveen ja ylöjärveläisiin, kokemusta niin kuvauksista, muotinäytöksistä, tapahtumien juontamisesta, hyväntekeväisyydestä ja yhteisöllisyydestä, elinikäisiä ystäviä, lämpimiä muistoja ja hyvät eväät tulevaisuuteen. Missivuoden aikana osallistuin myös toiseen missikilpailuun, Miss Eloweena 2020 -kilpailuun. Tein kovasti töitä tittelin eteen ja sain paljon apua Miss Ylöjärvi -kilpailusta opituista tiedoista ja taidoista, ja voitin kuin voitinkin kilpailun. En usko, että olisin ilman Miss Ylöjärvi -kilpailusta saamiani eväitä siinä pisteessä, missä olen nyt. Eli vaikka oma missivuosi nyt loppuu, säilyy kisan antamat opit loppuelämän.

Kuva: Ari Mäkiö

Valmistuin ylioppilaaksi 2019, ja nyt on meneillään toinen välivuoteni. Sain paljon epäileviä katseita, kun ilmoitin, etten hae keväällä 2020 kouluun. Juuri tällä hetkellä kuitenkin koen, että olen saanut välivuosilta niin paljon enemmän, kuin olisin saanut opiskelusta koulussa, jossa en oikeasti halunnut olla. Välivuosien aikana löysin kutsumukseni misseyden, vaikuttamisen, ihmisläheisen työn, yrittäjyyden, mallintöiden ja markkinoinnin parissa. Löysin itseni ja haen ensi keväänä 2020 kauppakorkeakouluun. Tämän halusin kertoa niille, jotka saavat niitä epäileviä katseita nyt ja jatkossa. Kannustan kaikkia kouluttautumaan mutta myös toteuttamaan omia unelmiaan ja etenemään omassa tahdissaan!

 

Tuntuu haikealta, että oma missivuoteni tulee nyt päätökseen, koska Miss Ylöjärvi -titteli on ollut niin suuri osa elämääni viimeisen vuoden ja se jättää varmasti pienen aukon elämääni, kunnes jokin muu taas täyttää sen. Olen kuitenkin nauttinut täysillä myös tästä ajasta, kun uudet Miss Ylöjärvi finalistit tulivat julki. On hienoa, että missivuoden päätteeksi saa asettua täysin erilaiseen rooliin ja olla tsemppaamassa sekä tuomaroimassa uusia tyttöjä. On ihanaa nähdä missikisat myös tästä näkökulmasta. Odotan innolla, että Miss Ylöjärvi 2020 finaalipäivä koittaa ja saan kokea tuomaristohaastattelun tuomaripöydän takaa ja nähdä koko lavashown aitiopaikalta. Ja tietysti odotan sitä, että saan kruunata itselleni seuraajan, tämän kokemuksen haluaa todellakin jakaa myös muiden kanssa!

 

Me kuullaan varmasti vielä, ja Ylöjärvi ei luultavasti koskaan pääse musta eroon. Haluan vielä isosti kiittää

Studio Face Modelagencya, missimammoja Lenaa ja Tiinaa kaikista teiltä saamastani avusta ja opeista, Iristä, joka vastaat aina viesteihin ja autat kaiken järjestelyssä, mun perintöprinsessoja ja ystäviksi muodostuneita Assia ja Zozania, meidän koko finaalikymmenikköä, jotka teitte kiertueesta unohtumattoman, sponsoreita, jotka mahdollistitte kiertueen ja tapahtumat sekä Ylöjärveä ja ylöjärveläisiä, kun otitte tämän turkulaisen missiksenne!

 

Parhain terveisin,

Emilia Kaskinen

Miss Ylöjärvi 2019 ja Yleisön Suosikki

Instagram: @emiliakaskinen