Miss Ylöjärvi

title image

Mitä kuuluu Assi, Miss Ylöjärvi 2019 1.perintöprinsessa?

Mitä kuuluu Assi, Miss Ylöjärvi 2019 1.perintöprinsessa?

Moikka, alkuun voin kertoa, että olen terve ja kaikki läheiseni myös. Toivottavasti myös te!

 

Kun kuulin nimeni Miss Ylöjärvi 2019 finaalissa, en ollut uskoa korviani (sen huomaa myös kuvien ilmeistä). Se oli minulle unelmien täyttymys! En myöskään olisi voinut olla onnellisempi, että meidän missikolmikko on niin huikea, nimittäin Emilia ja Zozan tuli minulle tärkeiksi jo kiertueella. Meidän missivuosi lähti hyvin käyntiin, kun saimme jo alle viikon kuluttua finaalista mennä edustamaan Ylöjärven Joulunavaukseen ja myöhemmin Talviriehaan juontamaan! Ne olivat oikein ihania päiviä molemmat ja niistä sain vain lisää intoa tehdä tätä enemmän.

Meillä alkoi olemaan jo oikein hyviä suunnitelmia meidän missivuodelle. Juuri kun olisimme todenteolla aloittanut suunnitelmien toteuttamisen, niin korona yllätti. Se vaikuttaa meidän jokaikisen elämään jollain tasolla. Niin myös meidän missivuoteen. Mutta se ei haittaa, se on täysin ymmärrettävää, koska terveys on tärkeintä. Toivottavasti kuitenkin ehdimme syksyllä toteuttamaan suunnitelmiamme, ennen kuin seuraajamme kruunataan! Minun henkilökohtaiseen elämään korona vaikutti, kun olin töissä alkuvuodesta lähtien tapahtuma-alalla sekä päiväkodissa sijaisena, niin luonnollisesti ei ollut enää töitä tarjolla. Se ei sinänsä ollut paha tilanne itselleni, koska olisin varmasti muutenkin vähentänyt töitä sen takia, että pyrin tänäkin keväänä korkeakouluun. Minulla ei siis ole vielä ehtinyt olemaan tylsää, olen opiskellut, siivonnut paikkoja joita ei normaalisti muista siivota, käynyt enenmmän lenkeillä ja luonnossa kun normaalisti ehtisin, olen lukenut kirjaa, katsonut sarjoja sekä somettanut paljon kuvia, joita on kertynyt viime vuoden aikana. Mikä tärkeintä, ottanut aikaa itselleni. Muistahan sinäkin keskittyä itseesi!

Tulevaisuudelta toivon, että koulupaikka minulle suodaan ja pääsen toteuttamaan misseyteen liittyviä unelmia. Sen lisäksi uskon ja toivon, että kaikki palaa pian ennalleen ja voimme vain sitten kiikkustuolissa kertoa lapsenlaspillemme millainen vuosi 2020 oikein oli ja että me selvisimme siitä!

 

~Assi