Miss Ylöjärvi

title image

Miss Ylöjärvi 2017 finaali

Miss Ylöjärvi 2017 finaali

Miss Ylöjärvi 2017

Miss Ylöjärvi 2017 voittajakolmikko. Kuva: Seppo Lahtinen. Mekot: Zazabella/Tampere. Hiukset: Kauneuskeskus VIP. Kukat: Sweet Things. Meikki: Iris/ Studio Face.

 

Sunnuntaina 3.12. valittiin Miss Ylöjärvi 2017. Finaali järjestettiin kauppakeskus Elossa ja paikalle oli kerääntynyt runsaasti ihmisiä seuraamaan sitä. Voittajaksi tänä vuonna valittiin Ylöjärveläinen Anniina Pietilä ja viime vuoden voittaja Marjaana Savila oli kruunaamassa seuraajansa. Ensimmäiseksi perintöprisessaksi valittiin Emilia Meling ja toiseksi perintöprinsessaksi Sanni Kujanpää. Suomen ensimmäiseksi Face of Beauty 2018 finalistiksi valittiin Miss Ylöjärvi kisan finalisteista Emilia Meling.

 

face of beauty finland finalist

Face of Beauty Finland 2018 finalistia kruunaamassa olivat Face of Beauty 2017 1.pp Iris Ojalammi sekä Mister International Finland Aki Parviainen. Kuva: Seppo Lahtinen