Miss Ylöjärvi

title image

Miss Ylöjärvi 2018 Auroran kuulumisia

Miss Ylöjärvi 2018 Auroran kuulumisia

Heippa kaikille!

Ajattelin kertoa vähän kuulumisia, ja mitä on tapahtunut Miss Ylöjärvi -kilpailun jälkeen.

Viime kuukaudet ovat olleet todella kokemusrikkaita, alkaen Miss Ylöjärven voitosta. Voittoni tuli ”täysin puskista”, sillä minullahan ei entuudestaan ollut lainkaan kokemusta malli- tai missijutuista. Olin tietenkin yhä iloisempi menestyksestäni! Kisan jälkeen olen päässyt edustamaan mm. hyväntekeväisyystapahtumaan TAYS:n syöpää sairastavien lasten hyväksi sekä työskentelemään Häämessuilla. Molemmista on jäänyt tosi ihania muistoja.

 

Lisäksi olen ollut todella otettu, että jo useampi valokuvaaja on pyytänyt minua kuvattavakseen. Sen ansiosta itsevarmuuteni ja kameran edessä oleminen on kehittynyt. Olen myös alkanut todella pitämään kuvattavana olemisesta.

Viime kuukausiin on mahtunut toki paljon opiskeluakin, sillä aion hakea kevään yhteishaussa hammaslääketieteelliseen. Olen lukenut lähes joka päivä, sillä motivaationi päästä kouluun on kova. Toivon, että se riittää ja unelmani hammaslääkärin ammatista toteutuu!

Yleisesti ottaen minulle kuuluu siis tosi hyvää ja odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Ihanaa kevättä juuri sinulle!

Kuva Jussi Ketola, Artikkelin kuva Seppo Lahtinen, Hiukset Maarit Jaakkola